PLAT DU JOUR
11:00 – 15:00
120 KR
MÅNDAG
Klassiska, handgjorda, köttbullar på högrev med rårörda lingon, gräddsås och pressgurka.
TISDAG
Wallenbergare med potatispuré, ärtor, lingon, skirat smör och pancetta.
ONSDAG
Mandelbakad kummel med kokt potatis och vitvinssås.
TORSDAG
Thailändsk rödcurry med kyckling, ris, och koriander.
FREDAG
Rostbiff med franskpotatissallad.
ALLTID PÅ STUREBAREN
CAESARSALLAD 165
ROMANSALLAD, KYCKLINGLÅRFILÉ, KRUTONGER, BACON, PARMESAN och CAESARDRESSING.
KÖTTBULLAR 215
KLASSISKA, HANDGJORDA KÖTTBULLAR PÅ HÖGREV MED RÅRÖRDA LINGON, GRÄDDSÅS OCH PRESSGURKA.
BURRATASALLAD 165
KRÄMIG BURRATA, KRISPSALLAD, GURKA, DILL-MAYO, RÄDISOR OCH PICKLAD LÖK