PLAT DU JOUR
11:00 – 15:00
120 KR
MÅNDAG
Klassiska, handgjorda, köttbullar på högrev med rårörda lingon, gräddsås och pressgurka.
TISDAG
Korvstroganoff med ris, rostadlök och saltgurka.
ONSDAG
Fish and chips med Tartarsås, ärtor
TORSDAG
PASTA NORMA CON SALCICCIA, Pasta med San Marzano-tomater, aubergine och salciccia serverad med parmesan och persilja..
FREDAG
PANNBIFF med Mosad potatis, stekt lök, kryddad sallad
ALLTID PÅ STUREBAREN
CAESARSALLAD 169
ROMANSALLAD, KYCKLINGLÅRFILÉ, KRUTONGER, BACON, PARMESAN och CAESARDRESSING.
KÖTTBULLAR 215
KLASSISKA, HANDGJORDA KÖTTBULLAR PÅ HÖGREV MED RÅRÖRDA LINGON, GRÄDDSÅS OCH PRESSGURKA.
RÄKSALLAD169
Svenska räkor serverade på sallad med sparris, ägg, krämig avokado, picklad rödlök, färsk pepparrot och krispiga rädisor toppad med hollandaisesås.
RÅBIFF199
Handhackad bifftartar serverad på smörstekt bröd med en mix av pickles och lök samt en kräm på äggula.
CAPRESESALLAD169
Krämig mozzarella di buffala, krispsallad, gurka, tomat, balsamico, olivolja och picklad rödlök.
SKAGEN189
En klassiker på svenska kallvattenräkor,pepparrot, dill. Serverad på hembakat briochebröd, tillsammans med en krispig sallad och picklad rödlök.