PLAT DU JOUR
11:00 – 15:00
120 KR
MÅNDAG
Klassiska köttbullar serveras med rårörda lingon, gräddsås samt pressgurka.
TISDAG
Krispig fläskschnitzel med senapsdressing, ärtor, mynta, ricottaost, macadamianötter och citron. Severas med potatispuré.
ONSDAG
Gravad lax med Färskpotatis, dillsås, rucolasallad och inlagd rödlök.
TORSDAG
GRILLAD SUPRÉME- KYCKLING Serveras med patatas bravas.
FREDAG
HAMBURGARE Pommes och dipp
ALLTID PÅ STUREBAREN
CAESARSALLAD 169
ROMANSALLAD, KYCKLINGLÅRFILÉ, KRUTONGER, BACON, PARMESAN och CAESARDRESSING.
KÖTTBULLAR 215
KLASSISKA, HANDGJORDA KÖTTBULLAR PÅ HÖGREV MED RÅRÖRDA LINGON, GRÄDDSÅS OCH PRESSGURKA.
RÄKSALLAD169
Svenska räkor serverade på sallad med sparris, ägg, krämig avokado, picklad rödlök, färsk pepparrot och krispiga rädisor toppad med hollandaisesås.
RÅBIFF199
Handhackad bifftartar serverad på smörstekt bröd med en mix av pickles och lök samt en kräm på äggula.
CAPRESESALLAD169
Krämig mozzarella di buffala, krispsallad, gurka, tomat, balsamico, olivolja och picklad rödlök.
SKAGEN189
En klassiker på svenska kallvattenräkor,pepparrot, dill. Serverad på hembakat briochebröd, tillsammans med en krispig sallad och picklad rödlök.